Article main

Find temahusene her!

Her finder du temahusene, som vi har brugt i de åbne workshops rundt om i landet. Du er velkommen til at bruge dem i dit arbejde med verdensmålene.

Flere af jer deltagere i Vores Mål arrangementer har efterspurgt temahusene fra de åbne workshops, vi har holdt rundt om i landet. Du kan downloade temahusene nederst på siden her.

Temahusene grupperer delmålene i de enkelte verdensmål i overordnede temaer. Inddelingen i temaer hjælper dig til at få et bedre overblik over de fokusområder, som hvert enkelt verdensmål omfatter.

Der er udarbejdet et sæt temahuse for hvert af de 17 verdensmål. Hvert temahus består af et tema i det pågældende verdensmål, og derunder de relevante delmål og tilhørende eksisterende indikatorer vedtaget af FN.

I Vores Mål har vi brugt temahusene til at stimulere dialog om, hvad der er mest relevante og vedkommende emner og problematikker at måle på, når vi arbejder med verdensmålene i en dansk kontekst. I de åbne workshops har vi anvendt temahusene som ramme for formulering af mulige danske indikatorer.

Nederst på siden finder du temahusene for alle 17 verdensmål.

pdfTemahuse 17 verdensmål
Del vores mål