Article main

Vores Mål skudt i gang

I tirsdags den 26. november blev Vores mål skudt i gang med et orienteringsmøde for 200 interessenter.

VORES MÅL SKUDT I GANG

Næsten 200 interessenter fra det private og offentlige fulgte med, da formand for 2030-panelet, Steen Hildebrandt, tirsdag skød projektet Vores Mål i gang.

Med opsigtsvækkende annoncer i landets største dagblade blev Vores Mål officielt lanceret onsdag den 27. november, men faktisk var projektet allerede dagen før blevet skudt i gang.

Det skete, da professor emeritus og formand for 2030-netværket, Steen Hildebrandt, gav en peptalk og opfordrede en række af de fremmødte interessenter fra det offentlige og private til at være med til at udvikle de danske indikatorer og udbrede kendskabet til såvel projektet som verdensmålene generelt.

100 repræsentanter fra organisationer, kommuner og erhvervslivet var mødt op hos Deloitte, og yderligere 98 deltog i den livestreaming, der kan ses eller genses lige her

Fra Steen Hildebrandt lød der en klar opfordring til at engagere sig i projektet, hvis Danmark skal leve op til leve op til verdensmålene i 2030. Desuden rettede han en stor tak til Industriens Fond, Lundbeckfonden, Nordea-fonden, Realdania og Spar Nord Fonden, der allerede har grebet til handling ved at støtte projektet.

Med på scenen ved orienteringsmødet var også Niels Ploug, direktør for personstatistik hos Danmarks Statistik, partner hos Deloitte Bahare Haghshenas og partner i Geelmuyden Kiese Mikkel Salgaard Bendtsen. Alle bidrog de til at gøre tilhørerne klogere på den proces, der foregår frem til maj 2020, når arbejdet med at skabe supplerende danske indikatorer for FN’s 17 verdensmål bliver afsluttet.

Præsentationen kan ses nedenfor.

pdfOrienteringsmøde
Del vores mål