Article main

Vores Liv bruttoliste i høring

Bruttolisten indeholder forslag til indikatorer, som vi har modtaget, og som opfylder kriterierne for supplerende indikatorer. Høringen slutter den 3. februar 2020.

Giv dit input

I perioden fra den 27. januar til den 3. februar 2020 kan du give input til:

  • Hvilke indikatorer, du synes, er de bedste til at måle fremskridt på verdensmålene, der handler om Vores Liv i Danmark?
  • Hvilke forslag du har til evt. justeringer, tilføjelser og lign. til de foreslåede indikatorer?

Du giver dit input på inddragelsesplatformen her.

På inddragelsesplatformen er hvert forslag til specifikke indikatorer beskrevet under de relevante delmål, og input skrives i kommentarfeltet under de enkelte delmål. Du kan give dit input til lige præcis det verdensmål og de delmål, der interesser dig mest. Er dit input af mere tværgående karakter, kan du skrive det under det delmål, du synes passer bedst.

Indikatorer

De foreslåede indikatorer bygger på en række digitale såvel som fysiske debatter og workshops og er udviklet af en ekspertgruppe sammen med Danmarks Statistik. Efter denne høring samler ekspertgruppen sammen med Danmarks Statistik de endeligt udvalgte danske indikatorer i en rapport, som offentliggøres i marts.

De enkelte indikatorer i bruttokataloget er ledsaget af en generel beskrivelse af indikatoren, der ikke må forveksles med indikatorens metodiske definition i dens endelige udformning. Hvis det ikke fremgår direkte af beskrivelsen, vil indikatoren blive opgjort inden for et kalenderår. De fleste indikatorer vil derudover blive fordelt på køn, alder, branche og geografi hvis relevant.

Kan du ikke genfinde dit forslag til en indikator på bruttolisten, er det højst sandsynligt fordi, at forslaget ikke umiddelbart opfylder kravene til supplerende indikatorer. Forslaget er derfor placeret på en ønskeliste. Vær desuden opmærksom på, at dit forslag kan være justeret en smule.

pdfbruttoliste for Vores Liv
Del vores mål